onsdag 16 mars 2016

En förändring i hjärtat förändrar allt

California Institut visar hur människor faktiskt kan få sin puls att slå på ett mer hälsosammare sätt.

Forskning från HeartMath visar att känslorna påverkar mycket snabbare och är kraftfullare än tankar. Och att, när det gäller kroppen, är hjärtat mycket viktigare än hjärnan för hälsa och välbefinnande.
En kort återupplevelse av ett kärt minne skapar en synkronisering i hjärtrytmen på bara några sekunder.
Med hjälp av ett enkelt recept som består av ett antal övningar som vem som helst kan göra var som helst i ett par minuter, kämpar HeartMath framgångsrikt mot det största hotet för hälsa, lycka och frid i den här världen: stress.

En framgångsrik anti-stress strategi ger resultat just i det ögonblick då stress upplevs.
Detta är vad HeartMath gör, och det är varför deras kundlista består nu sådana ledande företag som Hewlett Packard, Shell, Unilever, Cisco Systems och Boeing. HeartMath har publicerat ett stort antal vetenskaplig forskning i etablerade och respekterade publikationer såsom Harvard Business Review och American Journal of Cardiology.

Du kan lära dig dessa tekniker i fem minuter och få positiva resultat om du gör dem några gånger om dagen i 30 sekunder. Känslor som medkänsla, kärlek, omsorg och uppskattning producerar en väl fungerande hjärtrytm, medan känslor av ilska, frustration, rädsla och fara avger en ojämn bild.

När människor upplever kärlek, de känner sig inte bara lyckliga och glada, men också producerar hormoner som förhindrar åldrande och ger oss känslor av ungdomlig vitalitet. HeartMaths slogan: en förändring i hjärtat förändrar allt, sammanfattar det kort. Vi kan förändra världen, genom att börja med oss ​​själva.
För att besöka inspirerande Institute of HeartMath, se http://www.heartmath.org.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar