onsdag 25 november 2015

Kranen som genererar elektricitet!

Det finns innovativa och kreativa idéer som kommer ut varje dag. Genom utbyte av dessa stora idéer, kan vi fortsätta att förbättra dem. Detta enkla system gör det möjligt för dig att generera energi varje gång du öppnar kranen. Pipe Waterwheel är utformad för att installeras i den befintliga vattenledningen och den använder
vattenflödet som får en uppsättning av mini-energigenererande turbiner att snurra.Designad av Ryan Jongwoo Choi, koreansk innovatör, som skapade ES Pipe Waterwheel till ett oberoende system som innehåller mini turbiner som genererar ström från strömmande vatten. Varje gång någon vrider på kranen, skapar det energi som sedan kan lagras för framtida användning eller för direktanvändning. En lösning, som gör det möjligt för varje person att skapa sin egen energi, utan att vara beroende av någon annan utomstående. 

Den är lätt att använda och installera. ES Pipe Waterwheel kan placeras praktiskt taget på en hur lång vattenledning som helst och var som helst i ledningen. Systemet genererar sedan energi varje gång någon sätter på kranen för ett glas vatten eller en dusch. 

Läs mer HÄR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar